Bratarile Shamballa violet

1 post / 0 new
Bratarile Shamballa violet
Ca orice tendinta nou aparuta, si apoi extinsa la nivel mondiala, cultul Shamballa a beneficiat de reclama intensa a unuia dintre cele mai de seama persoane ale zilelor noastre.

In 1994, in Paris, un magazin avand drept profil comercializarea de bijuterii , a introdus in colectia sa, bratarile Shamballa. Comercializarea acestora a fost un succes, astfel ca, administratorul a deschis o filiala in New York Soho.

Prima, si poate comanda ce inceput vanzarea bratarilor Shamballa la un grad, a fost cea a lui Jay-Z, a carui stil de viata este tare influentat de invatatura budista.

Mai tarziu, aprecierea bratarilor Shamballa de catre artisti precum Chris Brown, Diddy P, Dr. Dre, Beyonce si altii, nu a facut decat sa promoveze aceste bijuterii in unele dintre cele mai “hot” accesorii ale momentului.

Daca nu putem cumpara modele de bratari Shamballa - http://www.cheribijou.ro/bijuterii-shamballa confectionate cu pietre pretioase originale, avem sansa de a alege dintre o interesanta diversitate de modele si culori , avand posibilitatea astfel sa detinem un accesoriu in voga, prelucrat de mana la o calitate superioara, dar pastrandu-ne stilul si filosofia personala.

Bratarile Shamballa violet
Cea de a saptea ckakra reprezinta Chakra Coroanei, nucleul energetic colorat in liliachiu si este asociat cu fericirea si realizarea spirituala, cu echilibrarea tuturor aspectelor legate de trup, mental, emotional si spiritual. Aceasta chakra ne aduce fler, gandire patrunzatoare, inspiratie si chibzuiala.
Copyright © HerbalLove. All rights reserved.

The information on this site is provided for informational purposes and is not meant to substitue for medical or physician advice, diagnosis, or treatment.
See the Terms of Service and Privacy Policy for more information.